MENÜ

‘Sebebi kötü futbol'

Sarı-Kırmızılı taraftarlar ligde ve Avrupa'da üst üste alınan başarısız sonuçların faturasını 'kötü futbola' kesti. Sırasıyla 'rehavet', 'yorgunluk' ve 'şanssızlık' seçenekleri de kötü futbolun peşinden geldi.

‘Sebebi kötü futbol'

Galatasaraylı futbolseverler, son haftalarda yaşanan düşüşü oynanan ‘kötü futbola’ bağladı. Taraftar sitesi webaslan.com’un anketine katılan 15 bini aşkın kişinin yüzde 55’i, “Sizce Ankaragücü mağlubiyetinin sebebi nedir?” sorusunu ‘kötü futbol’ diyerek yanıtladı. Diğer şıklardan ‘rehavet’ de yüzde 22 oranında oy alarak kötü futbolu takip etti. “Yorgunluk” diyenlerin oranı yüzde 12 olarak belirlenirken, yüzde 10’luk kesim ‘şanssızlık’ seçeneğini işaretledi.

Taraftar yorumları...
Gazetemizin internet sitesi fanatik.com.tr’de Ankaragücü yenilgisiyle ilgili yer alan taraftar yorumlarından bazıları ise şöyle: “Sahaya yanlış takım çıkıyor. Her zaman iki veya üç golcü kulübede. Bu oyuncular kulübe otursun diye alınmadı.” “Lig maratonu boyunca sürekli kazanacağız diye bir şey olamaz. Bakın Real Madrid de kaybetti.” “Fenerbahçeliler hiç sevinmesin, son gülen yine Galatasaray olacak.” “Futbolda her şey olabilir. Farklı da yenersiniz, yenilirsiniz de. Bizim hem futbolculara hem de Rijkaard’a güvenimiz tam...”

Haberin Devamı
YORUM YAZ