MENÜ

Sebastien Ogier: 'Hiçbir şampiyonluk kolay değil'

Dünya Ralli Şampiyonası’nı üst üste 5 kez kazanan Sebastien Ogier hedeflerini anlattı. Ogier, “Bu organizasyon için Türkiye’nin çok iyi hazırlandığın söyleyebilirim. Bu sezon biraz daha zorluyor. Şampiyonaları kazanmak hiçbir zaman kolay olmadı” dedi.

Sebastien Ogier: 'Hiçbir şampiyonluk kolay değil'

13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Ralli Şampiyonası’nın Marmaris ayağında yarış öncesinde son 5 yılın şampiyonu Sebastian Ogier, FANATİK’e konuştu. Hedeflerini anlatan Fransız pilot, zor bir sezon geçirdiklerini söyledi ve ekledi: “Bu sene diğerlerine göre biraz daha zorlu geçiyor. Kazandığım tüm şampiyonlar hiçbir zaman kolay olmadı. Sezona iyi başladık ancak sonrasında şanssız yarışlar geçirdik. En sonuncusu olan Almanya’da her şey iyi giderken, istediğimi sonucu alamadık.”

Haberin Devamı

‘Herkes çok çalışıyor’

“Burada herkesin bu organizasyon için çok çalıştığını söyleyebilirim. Her şey çok güzel gözüküyor. Rotaların bazıları çok güzel, bazıları ise oldukça sert. Zaten ralliyi yapan da bu özellik. Herkes için zorlayıcı olmalı. Yarışların yağmurlu olması her şeyi değiştirir ama şu anda böyle bir sorunumuz yok. Motor sporları çok tehlikeli olabiliyor. Tehlikenin farkındayım. Risk aldığım doğru ama çılgın da değilim.”

Hamit Turhan

YORUM YAZ