MENÜ

Schalke'liler galibiyet istiyor

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Schalke'de maç için İstanbul'a gelen taraftarlar, karşılaşmadan galibiyet beklediklerini söylediler.

Schalke'liler galibiyet istiyor

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile bu akşam karşılaşacak olan Schalke'de maç için İstanbul'a gelen taraftarlar, takımlarından galibiyet beklediklerini söylerken, Drogba ve Sneijder'den de çekindiklerini belirttiler. Drogba ve Sneijder transferlerinden önce bu eşleşmenin favorisinin kendi takımları olduğunu belirten Alman taraftarlar, bu iki transferden sonra ise ibrenin Sarı Kırmızılılar'a döndüğünü belirttiler.

BİZİM AVANTAJIMIZ DA HUNTELAAR
Galatasaray'ın Drogba ve Sneijder transferlerini öven taraftarlar kendi kadrolarının da çok iyi olduğunu belirterek Hollandalı yıldız Huntelaar'a değindi. Ligdeki kötü sonuçların Huntelaar'ın yokluğunda geldiğini belirten Schalke'liler, onun bu akşam oynayacak olmasının kendileri için büyük avantaj olduğunu belirttiler.

A2 TAKIMI RAKI-BALIK GÖRDÜ
Schalke 04'ün A takımı ile birlikte İstanbul'a gelen A2 takımı oyuncuları da kendilerinin galip geleceğini belirterek, "İstanbul'a gelmek ve burada Şampiyonlar Ligi havasını solumak gerçekten çok güzel" dediler. İstanbul'da bir restoranda rakı balık keyfi yapan genç oyuncuların oldukça neşeli olduğu görüldü.

Reşat Çöteli

Haberin Devamı
YORUM YAZ