MENÜ

Schalke, Drexler'i bırakmıyor

Schalke 04, genç yıldızı Julian Draxler'ı sezon sonuna kadar kadroda tutacağını açıkladı

Schalke, Drexler'i bırakmıyor

Bundesliga ekiplerinden Schalke 04, Alman futbolunun genç yeteneklerinden Julian Draxler’ı ara transfer sezonunda da kadrosunda tutacak.

İngiliz basında yer alan habere göre, İngiltere’den Arsenal ve Chelsea’nin 20 yaşındaki Alman futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun uğraş vermesinin beklendiği, buna rağmen transfer etme şansının çok düşük olduğu vurgulandı.
Schalke’nin genel menajeri Horst Heldt, "Julian Draxler, bu sezon kesinlikle kulübünde kalacak. Ocak ayındaki transfer döneminde telaş edilecek bir durum yok çünkü o Schalke’ye bağlı bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Draxler ise tek amacının kulübünde iyi bir performans sergilemek olduğunu, gelecek yıl düzenlenecek Dünya Kupası’na hazır gitmek ve kadroya girmek için sürekli ilk 11’de oynayacağı bir takımda bulunmaktan memnun olduğunu söyledi.

Draxler’in kontratında yaklaşık "50 milyon avroya serbest kalır" maddesinin olduğu öne sürülürken, Schalke’nin genç yıldızını sezon sonunda bu miktara gönderilebileceği belirtildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ