MENÜ

Savcılık iddiası ortalığı karıştırdı! Galatasaray açıklama yaptı

Galatasaray, başkan Dursun Özbek'in savcılık tarafından ifadeye çağrıldığını yalanladı.

Savcılık iddiası ortalığı karıştırdı! Galatasaray açıklama yaptı

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü, Mali Genel Kurul Toplantısı düzenlemişti. Bu kurulda ibra edilen sarı kırmızılı yönetimi, gündemine bir de Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracını almıştı.

Konunun gündeme gelmesiyle birlikte yapılan oylamada, Hakan Şükür'ün ve Arif Erdem'in oyçokluğu ile kulüpten ihraç edilmemesine karar verilmişti.

Bakan Akif Çağatay Kılıç'tan Galatasaray'daki ihraçlara flaş yorum!

Galatasaray'ın Mali Genel Kurulu Toplantısı'nda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihraç edilmemesi kararıyla ilgili, valiliğin harekete geçtiği ve sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in ifadeye çağrıldığı iddia edilmişti.

Galatasaray Kulübü, bu konuyla ilgili bir açıklama yaparak böyle bir olay söz konusu olmadığını, Dursun Özbek'in ifadeye çağrılmadığını belirtti.

Hakan Şükür'den son dakika hamlesi: Kulübü aradı ve...


Sarı kırmızılı siteden yapılan açıklama şu şekilde:

Bazı internet sitelerinde yer alan “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek’in Cumhuriyet Başsavcısı tarafından ifadeye çağrıldığı” yönündeki haberler mesnetsiz bir iddiadır. Kamuoyundan, ülkemizin içinden geçtiği hassas süreçte bu tür spekülatif ve provokatif bilgilere itibar etmemesini rica ederiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ