MENÜ

Satrança dev sponsor

Fiat firmasının Çanakkale ana bayisi Miller Oto, Türkiye Satranç Federasyonunun 2-7 Ağustos'ta gerçekleştireceği "Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası"nın sponsorluğunu üstlendi.

Satrança dev sponsor

Fiat’tan "Türkiye Gençler Satranç

Fiat’tan "Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası"na sponsorluk desteği
- Çanakkale’de 2-7 Ağustos’ta yapılacak "Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası"nın sponsorluk sözleşmesi, Türkiye Satranç Federasyonu ile Fiat firmasının Çanakkale ana bayisi Miller Oto’nun yetkilileri tarafından imzalandı
(Fotoğraflı - Görüntülü)
ÇANAKKALE (AA) -
Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, sponsorluk protokolünün imzalanması dolayısıyla Miller Oto firmasına ait tesiste düzenlenen törende, federasyonun, yurt içi ve dışında büyük başarılar kazandığını söyledi.
Türkiye Satranç Şampiyonası’nın, 2-7 Ağustos’ta Çanakkale’de yapılacağını dile getiren Tulay, şöyle konuştu:
"Bizim için sponsorluk, sadece maddi destek olarak algılanmıyor. Örneğin ana sponsorumuz İş Bankası, Türkiye’deki okullarda satranç sınıfları açarak bu sponsorluğun en büyük önemini ortaya koymuş bulunuyor. Miller Oto’nun bu sponsorluğu da gerek bizim için gerekse kendi şirketleri bakımından büyük bir fırsattır. Böylesine önemli firmaların özellikle spor branşlarına verdiği destek, gerçekten çok takdire şayandır. Bu tür sponsorlukların tüm firmalara örnek olmasını diliyorum."
Miller Oto Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon ise şirket olarak eğitim ve spor alanında çok sayıda sponsorlukları bulunduğunu bildirdi.
Büyük bir gururla şampiyonanın sponsorluğunu üstlendiklerini anlatan Mildon, genç sporcuların satrançta elde edeceği başarılara katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.
Tulay ile Mildon tarafından sözleşmenin imzalanmasının ardından Satranç A Milli Takımı oyuncuları gösteri maçı yaptı.
Muhabir: Burak AkayYayınlayan: Sedat Gök
12:55 07/05/14
"

Haberin Devamı
YORUM YAZ