MENÜ

Satranç

Gaziantep'teki yönetim-teknik heyet gerginliğinin detaylarını FANATİK açıklıyor. Her şey Polonya'da başlıyor, Murat Ceylan polemiği Kafkas ile Kızıl'ı hamle üzerine hamle yapmaya zorunlu kılıyor.

Satranç

Gaziantespor kaynıyor, FANATİK, perde arkasında yaşanan gelişmeleri su yüzüne çıkarıyor. Sezona büyük umutlar ve özellikle de Avrupa’da Avrupa Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle başlayan, ancak Legia Varşova’ya elenerek Türkiye’deki lig ve kupa yarışına dönen Kırmızı-Siyahlılar’da yönetim ile teknik heyet gerginliğinin de tam bu noktada patlak verdiği öğrenildi. Varşova maçı bitmiş, soyunma odasında yüzler asılmıştı. Her ne kadar en az oyuncuları kadar moral bozukluğu yaşasa da teknik direktör Tolunay Kafkas, moral vermeyi seçip, “Hepiniz elinizden geleni yaptınız. Ancak olmadı. Hepinize teşekkür ediyorum. Dünyanın sonu değil. Artık bundan sonrasına iyi konsantre olacağız” derken atmosfer bir anda değişiyor. Zira kapıda Başkan İbrahim Kızıl görünüyor...

Haberin Devamı

‘O kadar para veriyoruz...’
Son derece sinirli ve gergin... Tolunay Kafkas’ın moralini düzelttiği oyuncuların yüzü Başkan Kızıl’ın sözleriyle bir daha asılıyor. Çünkü o Kafkas gibi yapıcı değil, hatta biraz da kırıcı konuşuyor, “O kadar para veriyoruz, nasıl bu kadar kötü oynayıp eleniyorsunuz?” diyor. Herkesin keyfi bir kez daha kaçarken başkanın tavrına en çok Kırmızı-Siyahlılar’ın hocası Kafkas’ın bozulduğu da bilinen bir gerçek.

‘Murat Ceylan satılmayacak’
Her şey bununla da bitmiyor... Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın disiplinsiz davranışları gerekçesiyle kadro dışı bıraktığı Murat Ceylan’ın Samsunspor ile görüştüğü haberleri kulislerde gezerken, bir anda bu duruma da bizzat Başkan İbrahim Kızıl müdahale ediyor. Murat Ceylan’ın satılmayacağını belirten Kızıl’ın bu hamlesi iplerin biraz daha gerilmesine neden oluyor. Kafkas’ın gözden çıkardığı Ceylan takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor ama yönetim ile teknik heyetin arasındaki gerilimin bundan sonraki gelişmeleri merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Sabuncu

YORUM YAZ