MENÜ

Satıcı hocalar!

Kötü niyetli olursanız; Bülent Uygun Fenerbahçe'ye, Tolunay Kafkas Galatasaray'a, Rıza Çalımbay Beşiktaş'a, Şenol Güneş Trabzon'a yatmaktadır. Aykut Kocaman ise Fenerbahçe'nin içindeki düşmandır. Neden mi?

Satıcı hocalar!

Bir diyet uzmanına gitseniz, ağzından çıkan ilk cümleler şunlar olacaktır: “Kızartma, kuruyemiş ve şekerlemelerden uzak durun. Cips yemeyin.” gibi... Başlamadan bitirmek istersiniz diyeti. ‘Mide’ nasıl ağır bir yemekle karşılaşınca hazımsızlık çekiyorsa; ‘beyin’ de düşünceler karşısında aynı durumda tepkiler verir. Bu yazı, ‘mide’niz için değil, ama ‘beyniniz’ için bir diyet programı olabilir!
hhh
Bülent Uygun bugüne kadar 8 kez oynamış Fenerbahçe’yle; 1 kez yenebilmiş, 6 kez yenilmiş. Aynı Uygun; Galatasaray’la da 8 kez karşılaşmış, aynı sonuçları almış.
Rıza Çalımbay, 13 kez karşı karşıya gelmiş Beşiktaş’la; 1 galibiyeti var, 9 yenilgisi. Fenerbahçe’yi 15 maçta 3 kez, Galatasaray’ı 15 maçta, Trabzon’u ise 12 maçta 5’er kez yenmiş.
Tolunay Kafkas, kariyeri boyunca Galatasaray’ı 1 kez (8 maçta) yenebilmiş. Trabzon’u 2 (8 maçta), Beşiktaş’ı 7, Fenerbahçe’yi 8 maçta 3’er kez devirmiş.
Şenol Güneş; 19 maçta sadece 3 kez yenebilmiş Fenerbahçe’yi. 19 maçta Galatasaray’ı 8 kez yenmiş, 5 kez karşı karşıya geldiği Trabzon’u ise hiç yenememiş.
Aykut Kocaman’ın 4 Büyükler içindeki en yüksek galibiyet oranı Fenerbahçe’ye: 13 maçta 4 galibiyet. Buna karşın en az galibiyeti, 16 maçta 2 kez ile Galatasaray’a karşı.
Kötü düşünürseniz, Bülent Uygun; Fenerbahçe ve Galatasaray’a yatmaktadır!
Rıza Çalımbay, Beşiktaş’a ‘hatır şikesi’ yapmaktadır.
Tolunay Kafkas, Galatasaray’ı hiç zorlamamaktadır.
Şenol Güneş, Trabzonspor’a yatmakta; Fenerbahçe’yi de tutmaktadır!
Aykut Kocaman ise elinden gelen her fırsatta Fenerbahçe’yi yıkmaktadır.
hhh
Siz siz olun, kötü niyetli olmayın. Diyet yapın; midenizi de beyninizi de sağlıklı kılın. Yukarıda adı geçenleri, ‘bizim’ ya da ‘onların’ ‘teknik direktörü’ olarak görmeyin. Birer ‘teknik ADAM’ olarak görün ve saygı duyun...

Zafer Büyükavcı

Haberin Devamı
YORUM YAZ