MENÜ

Sarri'nin transfer listesi belli oldu: Higuain ve Chiellini

Antonie Conte ile yollarını ayıran ve teknik direktörlük koltuğuna Maurizio Sarri’yi getiren İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, transfer harekatına başlıyor. Ada temsilcisinin hedefinde Juventus’un yıldızlarından Gonzalo Higuain ve Giorgio Chiellini var.

Sarri'nin transfer listesi belli oldu: Higuain ve Chiellini

Geçtiğimiz sezon Premier Lig’i 5. sırada bitiren ve teknik direktör Antonio Conte ile yollarını ayırdıktan sonra yerine Napoli’nin hocası Maurizio Sarri ile anlaşan Chelsea, transferde gaza basıyor... Ada temsilcisi, Sarri’nin yıldız bir forvet ve stoper istemesi üzerine rotayı İtalya’ya çevirdi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Londra ekibi, Juventus’un golcüsü Gonzalo Higuain ve tecrübeli savunmacısı Giorgio Chiellini için önümüzdeki hafta Fransa’nın Nice kentinde bir görüşme gerçekleştirecek.

Kesenin ağzını açtılar

Özellikle Sarri’nin takımda görmeyi çok istediği Higuain ve Chiellini için Chelsea, kesenin ağzını açtı.

Önümüzdeki sezon Premier Lig’de şampiyonluk hedefleyen Mavililer’in bu transferler için yaklaşık 200 milyon Euro (1.1 milyar TL) ayırdığı öğrenildi.

Eğer Ada temsilcisi, 2 oyuncuyu kadrosuna katmayı başarırsa, savunmadan Gary Cahill, hücumdan ise Morata veya Giroud ile yollarını ayıracak.

YORUM YAZ