MENÜ

Sarıkamış için dev organizasyon

‘Gençlik Şühedanın İzinde’ sloganıyla başta Sarıkamış olmak üzere 81 ilde düzenleyeceği “Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı”na Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil eden birçok milli sporcu da katılacak.

Sarıkamış için dev organizasyon

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sarıkamış Harekatı’nın 103. yıldönümünde ‘Gençlik Şühedanın İzinde’ sloganıyla başta Sarıkamış olmak üzere 81 ilde “Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı” düzenleyecek. 81 ilde bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü’nde yaklaşık 30 bin genç ecdadı için yürüyecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katılacağı organizasyonda Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil eden milli sporcular da yer alacak.

Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan İlhan Çıtak, 2017’de Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı’nın kaptanı Osman Çakmak, milli cimnastikçiler Tutya Yılmaz ve Ferhat Arıcan, milli atletler Kıvılcım Kaya Salman, Tayfur Salman ile milli güreşçiler Metehen Başar ve Cenk İldem ecdadı anmak için Sarıkamış’ta olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ