MENÜ

Şapçı: "Oyunun hakkı bu sonuçtu"

Ankaragücü maçı sonrası mikrofonlara konuşan Manisaspor antrenörü Hakan Şapçı, oyunlarının hakkını aldıklarını belirtti.

Şapçı: "Oyunun hakkı bu sonuçtu"

En son 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup eden siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Mesut Bakkal'ın ayrılmasından sonra takımı Ankaragücü maçına hazırlayan Antrenör Hakan Şapçı, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Oyunun son dakikalarında Ankaragücü'nün kaçırdığı çok önemli bir pozisyon var. O gol olsa mağlup da olabilirdik. Oyunun hakkı bu diyebilirim. Bütün oyuncu kardeşlerimizin bu zor şartlarda iyi mücadele gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Manisaspor önümüzde ki haftalarda düşme korkusunu yaşamayacak takımlardan olacak. Manisaspor takımının inanılmaz karakterli inanılmaz profesyonel futbolcuları olduğunu gördüm. Hatfa içinde 5 gün boyunca disiplinli şekilde, işlerine önem vererek çalıştı oyuncularımız. Manisaspor takımının başında olmak bir Manisalı olarak gurur verici. Bizim bütün niyetimiz Manisalılara galibiyet hediye edebilmekti. Bunu veremediğimiz için üzgünüz. Manisaspor bundan sonraki haftalarda iyi yerlere gelecek" diye konuştu.

Manisasporlu futbolcu Mehmet Nas hoca değişikliğinin kendilerini çok fazla etkilemediğini belirtti. Nas "Bugün iki takım da zor şartlar altında iyi mücadele etti. Hafta başından beri çok iyi çalıştık. Hoca değişikliği herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Bugün saha oldukça ağırdı. Zorlu bir mücadele oldu. Galip gelebilirdik. Son dakikalarda kalemizde gördüğümüz pozisyondan sonra yenilebilirdik. En azından sahanda yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Manisaspor Asbaşkanı Zeki Ayaydın ile birlikte maçı izleyen, ismi Manisaspor'la anılan teknik direktör Hikmet Karaman ise karşılaşma çıkışında, "Maç izlemeye geldim. Ankaragücü benim eski takımımdı. Bu maç önemli bir maçtı bunun dışında başka önemli bir şey yok" diye konuştu.

Lemerre memnun
Manisa deplasmanından altın dereğinde 1 puan çıkaran Ankaragücü'nde teknik direktör Roger Lemerre mücadelelerinden dolayı iki takım futbolcularını da tebrik etti. Lemerre maçın ardından, "Bu şartlarda futbol oynamak hiç kolay değil. Son 4 maçımızda çok iyi organize bir şekilde oynadık. Sahadaki ambians da çok güzeldi. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İki takımın futbolcuları da sahada çok iyi mücadele gösterdiler" dedi.

İlker Kılıçaslan/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ