MENÜ

"Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz"

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, takımın üzerindeki şanssızlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından alacakları galibiyetle kırmak istediklerini söyledi.

"Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz"

Manisaspor'a deplasmanda yenilen Kardemir Karabükspor, bir günlük iznin ardından bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Futbol olarak gidişatlarının kötü olmadığını belirten Seyit İçgül, "Manisa karşısında iyi oynadık. Çok pozisyona girdik ama becerisizlikten ve şanssızlıktan dolayı atamadık. Birşeyler eksik gidiyor ama bu takım bir şekilde düzelecek" dedi.

En büyük problemlerinin defansta yapılan bireysel hatalar olduğunu ifade eden İçgül, "Gol atıyoruz ama fazlasını yiyoruz. Kalemize 2 top geliyor biri gol oluyor. Normalde Türkiye şartlarında analize vurduğunda 7 pozisyondan bir tanesi gol oluyor. Biz ise rakibimize 3 pozisyon vermişiz, 2'si gol olmuş. Defansta problem yaşıyoruz" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynayarak şansızlıklarını kıracaklarını açıklayan İçgül, şöyle konuştu:

"Bizim için bir fırsat doğdu. Rakibimiz lig 2'incisi. Böyle maçlarda galip geldiğinde hava olarak bazı şeyleri aşarsınız. Onun için böyle bir maç oynamak bizim için büyük bir şans diye nitelendiriyorum. Bu maçla şanssızlığımızı ve kötü gidişimize dur diyebiliriz. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz"

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ