MENÜ

''Şansımız sürüyor''

PTT 1. Lig'de son sırada yer alan ve ligde kalma umutlarını son iki haftaya bırakan Ankaragücü'nde, teknik direktör Mustafa Kaplan, "Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

''Şansımız sürüyor''

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaplan, göreve geldikleri günden itibaren 20 maçlık periyotta 6 galibiyet, 7 yenilgi ve 7 beraberlik aldıklarını belirterek, "Yönetim, futbolcular ve teknik kadro olarak büyük bir birliktelik sergiledik. Ortaya konan futbol, taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Ekip ruhuyla önemli işler yaptık. Son iki haftaya girilirken ligde kalma şansımız hala devam ediyor. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor, Adanaspor, 1461 Trabzon, Göztepe, Samsunspor ve Boluspor maçlarından 3 puanla ayrılmayı başardıklarını hatırlatan Kaplan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Diğer maçlarımızda da başarılı bir performans sergiledik, ancak bazı karşılaşmalarda şanssızlık, bazılarında bireysel hatalar, bazılarında da hakem hataları nedeniyle puanlar kaybettik. Tüm olumsuzluklara rağmen tek bir gün bile inancımızı kaybetmedik. Tüm futbolcular ve teknik ekip, ligde kalabilmek adına üzerine düşen her şeyi yaptı. Geriye iki maçımız kaldı. Biz bu iki karşılaşmadan 6 puanla ayrılarak rakiplerimizin durumunu bekleyeceğiz."

Kaplan, bu hafta sahalarında yapacakları Denizlispor maçına da değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kazanmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Herkes 3 puana konsantre oldu. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama kazanmaktan başka çaremiz kalmadı. Sakatlığı bulunan Orhan Evci’nin durumu maç saatinde belli olacak, onun dışında eksiğimiz bulunmuyor. Bu saatten sonra rakip fark etmiyor, sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve 3 puan almak için savaşacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ