MENÜ

"Şans yanımızda değildi"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ligdeki durumları itibarıyla çok önemli bir maç olduğunu ifade etti.

"Şans yanımızda değildi"

Karşılarında çok iyi bir kadrosu olan Gençlerbirliği olduğunu söyleyen Sağlam, "İyi bir takımla oynadık. İlk devre dengeli idi, çok pozisyon üretemeden geçti. İkinci yarı ise özellikle rakip üzerinde tam anlamıyla baskı kuran, futbolun doğrularını yapmaya çalışan, birkaç net gol pozisyonu bulup, değerlendiremediğimiz pozisyonların bulunduğu bir ikinci yarı oldu" dedi.

Maçı, rakip takımın bir atağının olmadığı bir karşılaşma olarak özetleyen Sağlam, şunları kaydetti: "Gençlerbirliği, istediği puanı alıp sahadan ayrılmış görüntüdeydi. İkinci yarıda oyuncularımızın oyunu kazanmak için ortaya koyduğu mücadele, bizi gelecek anlamında umutlandırdı. Futbol şansının bugün çok yanımızda olmamasını da sebep olarak görünüyorum. İyi mücadele verdiğimiz bir maç sonrasında 2 puan kayıp var, ancak belki de alınan 1 puan bizi sezon sonunda şampiyon yapacak bir puan olabilir. Sonuçta iyi bir mücadeleydi.

Önümüzdeki Gaziantepspor karşılaşması bizim için biraz daha önemli bir maç olacak. Puan kaybetmenin bile düşünülemeyeceği haftalara giriyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanıp devam etmek istiyoruz. Bursaspor olarak hala ligin lideriyiz ve öyle kalmaya da devam etmek istiyoruz. Oyuncularımızın sorumluluğuyla Bursaspor şampiyon olacaktır, ben buna inanıyorum."

Yeşil-beyazlı futbolcu Sercan da "Rakip takıma hiç pozizyon vermedik, hırslıydık. Sadece topu kaleye sokamadık. Herkes elinden geleni yaptı. 2 puanımız kayıp, önümüzdeki hafkaya bakacağız. Gaziantep maçını kazanmayı bekleyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ