MENÜ

Şanlıurfaspor deplasmanda puanla tanışmak istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, deplasmanda puan alamayan tek takım olarak taraftarlarını üzdü.

Şanlıurfaspor deplasmanda puanla tanışmak istiyor

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ilk 4 hafta istediği sonuçları alamayınca teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayırarak Hüseyin Dağ ile anlaşan Şanlıurfaspor, deplasmanda oynadığı 3 maçta da puan alamadı.

Deplasmanda oynadığı maçlarda Karşıyaka’ya 1-0, Samsunspor’a 2-0 ve Boluspor’a ise 4-2 mağlup olan sarı-yeşilli ekip, 3 maçta 2 gol atıp kalesinde 7 gol gördü.

Kulübün futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde deplasmanda puanla tanışamayan tek takım olmaktan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Takıma geç katılan futbolcuların hazır olmaması ve sakat oyuncuların takımı olumsuz etkilediğini ifade eden Geçgel, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendileri için fırsat olduğunu söyledi.

Teknik direktör Hüseyin Dağ ve ekibine güvendiğini aktaran Geçgel, şöyle konuştu:

"Bizim tam anlamıyla bir takım olmamız için en az 2-3 haftaya daha ihtiyacımız var. Takım olmayı başarırsak çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağımız 1461 Trabzon maçından puan veya puanlarla döneceğimize ve bu şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyorum"

Taraftarlardan ve iş adamlarından yeterli desteği alamadıklarını da dile getiren Geçgel, "Takımda ekonomik olarak sıkıntılarımız var. Başkanımız Fethi Şimşek ve bazı yöneticilerimizin dışında bize maddi olarak katkı sağlayan hiç kimse yok. Bu takım tüm Şanlıurfalıların, bu nedenle tüm kentin birlik olması ve takıma destek vermesi lazım" ifadelerini kullandı.

Geçgel, sakat oyuncular Kenan ve Umut’un antrenmanlara başladığını ancak kaleci Fevzi’nin 3-4 hafta takımdan uzak kalacağını belirtti. Fevzi’nin yerine oynayacak Necati’nin de tecrübeli bir kaleci olduğunu aktaran Geçgel, kendisine güvendiklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ