MENÜ

Şanlıurfa, Gaziantepspor'dan puan alma hedefinde!

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, son haftalarda ortaya koydukları iyi performansı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor ile yapacakları maça da yansıtmak istediklerini söyledi.

Şanlıurfa, Gaziantepspor'dan puan alma hedefinde!

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, A Grubu’nda Spor Toto Süper Lig ekibiyle oynayacakları karşılaşmayla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle son maçlarda güzel oyun sergilediklerini belirtti.

Kupada iddialı olduklarını vurgulayan Bağıban, "Ligde ve kupada iyi bir çıkış yakaladık. Futbolcularımızın bu güzel gidişatı Gaziantepspor galibiyetiyle pekiştireceğine inanıyorum. Kaliteli futbolcularımızın, değerini sahaya yansıtacağına inanıyorum. Gaziantep’e galibiyet için gideceğiz." diye konuştu.

Liderliği sürdürmek istiyor

Kupada gruptaki ilk maçta Kırklarelispor’u 4-1 yenen, 3 puan ve averajla lider durumda bulunan Şanlıurfaspor, deplasmanda Gaziantepspor’u da yenerek zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Sarı-yeşilli ekip, teknik direktör Kemal Kılıç’ın göreve gelmesinin ardından ligde çıktığı iki maçta birer galibiyet ve beraberlik aldı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ