MENÜ

'Sana söz hocam'

Ceza sınırında bulunan Gökhan Gönül, Emre, Baroni, Stoch, Yobo ve Caner, Sivasspor ile oynayacakları şampiyonluk maçında sahada olmak istediklerini belirterek, “Bu hafta kart görmek yok” diye hocalarına söz verdi

'Sana söz hocam'

Trabzonspor ile haftalardır kıran kırana bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe’de artık geri sayım başladı. Yöneticisinden taraftarına, teknik heyetinden futbolcusuna kadar herkesin tek düşüncesi, önce Ankaragücü’nü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda devirmek, ardından Sivasspor deplasmanından da galibiyet ve bunun sonucunda şampiyonluk kupasıyla dönmek. Herkes bu heyecanı yaşarken, bazı futbolcular farklı duygular yaşıyor. Onlar, ceza sınırında bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Joseph Yobo, Caner Erkin, Miroslav Stoch. Bu futbolculardan Ankaragücü karşılaşmasında oynayıp sarı kart görecek olanlar, belki de şampiyonluk kupasının kaldırılacağı Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Bir kez daha uyardı

Bu durum, teknik direktör Aykut Kocaman’ı da endişelendiriyor. Ligin son maçına eksik kadroyla çıkmak istemeyen genç hoca, ceza sınırında bulunan oyuncularıyla yaptığı bire bir görüşmelerde, her zamanki uyarılarını tekrarlayıp, “Hepiniz, bu son iki maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Bunu hatırlatmama gerek yok. Sizden tek isteğim, rakiple ve hakemle gereksiz diyaloga girmemeniz ve kart görmemeniz. Pozisyon gereği kart görülebilir ama onun dışında kimsenin gereksiz yere kart görüp, cezalı duruma düşmesini istemiyorum” dediği belirlendi.

‘Hiç merak etme hocam’

Kocaman, daha önce de sınırda bulunan ancak kart görmeyen oyuncularının aynı davranışı sürdüreceklerine inandığını söylerken, futbolcularından çarpıcı bir karşılık aldı. Yüzüp yüzüp sonuna geldiklerini ifade eden ceza sınırındaki futbolcuların, “Sen hiç merak etme hocam. Kesinlikle gereksiz yere kart görmeyeceğiz. Ankaragücü’nü yendikten sonra şampiyonluk için önümüzde tek bir engel kalacak; Sivasspor deplasmanı. Tüm arkadaşlarımız gibi biz de bir senelik emeğin karşılığının alınacağı bu şampiyonluk maçında sahada olmak ve forma giymek istiyoruz. Onun için Ankaragücü maçında çok dikkatli olacağız” diyerek söz verdikleri öğrenildi.

YORUM YAZ