MENÜ

Samuel Eto'o'dan Beşiktaş açıklaması!

Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o, transfer itirafında bulunarak, "Fikret Orman beni almak için elinden geleni yaptı ama olmadı, kısmet değilmiş" dedi.

Samuel Eto'o'dan Beşiktaş açıklaması!

Sezon başında Antalya’ya imza atarak büyük ses getiren Samuel Eto’o, takım arkadaşları ve hocasının büyük desteğiyle Türkiye’ye hızlı bir şekilde adapte olduğunu söyledi.

Kamerunlu yıldız, Antalya’nın lige yeni çıkmasına rağmen henüz sportif başarılarla olmasa da Dünya’da tanınır hale geldiğini ifade etti. Türkiye’ye gelme sebeplerine de değinen Samuel Eto’o, “Daha önce oynamadığım bir ligde oynamak, başka bir kültürü tanımak istiyordum. Buraya gelmeden önce Türkiye ile ilgili herkes iyi şeyler söyledi.

"BURSASPOR'U BEĞENİYORUM"

Türkiye’deki futbol atmosferi Dünya’nın hiçbir yerinde yok. Bence 1 numara” şeklinde konuştu. Ligde 3 büyükler dışında Bursaspor’u da disiplinli oyunları nedeniyle beğendiğini açıklayan Eto’o A Milli Takımımız hakkında ise, “Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye iyi yerlere gelmeli çünkü o potansiyele sahip” yorumu yaptı.

Antalya’daki yaşamı hakkında da bilgiler veren usta golcü, “İnsanlar beni bir Dünya yıldızı olarak görse de, bana kendilerinden biri gibi davranıyorlar. Dışarıda rahat rahat gezebiliyorum. Şehirde gördüğüm insanları antrenmanlarımıza davet ediyorum. Çok sıcak bir yer burası” değerlendirmesi yaptı.

"FİKRET ORMAN BENİ ALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPMIŞTI"

Kariyeri boyunca birçok kulübün kendisiyle ilgilendiğini belirten Samuel Eto’o, 3 büyüklerden de teklif aldığını itiraf etti. Gençlik yıllarında Fenerbahçe’den transfer teklifi geldiğini dile getiren 34 yaşındaki Samuel Eto’o, yakın tarihte de Galatasaray ve Beşiktaş’ın kendisiyle yakından ilgilendiğini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a teşekkür eden başarılı oyuncu, “Fikret Orman beni almak için elinden geleni yaptı. Her şartı zorladı ama olmadı, kısmet değilmiş” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A GÖZDAĞI

Cumartesi günü deplasmanda G.Saray’a karşı oynayacaklarını hatırlatan Eto’o, “Herkes kaybedeceğimizi düşünüyor ama bir sürpriz yapabiliriz” dedi.

ETO’O’DAN SEÇMELER

- Dünya’nın birçok yerindeki sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Samuel Eto’o, ‘Türkiye’de teklif gelmedi mi’ sorusuna ‘Hala bekliyorum’ yanıtını verdi.
- Yusuf Şimşek’in Jose Mourinho gibi bir teknik adam olmaması için hiçbir sebep yok. Yeterli tüm özelliklere sahip.
- Bazı Türkçe kelimeler öğrendim ama daha çok ‘Afiyet olsun’ gibi şeyler söylemeyi biliyorum.
- Bu sezonu iyi bir şekilde geçirip, önümüzdeki yıldan itibaren şampiyonluğa oynayabiliriz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ