MENÜ

Samuel Eto'o'ya 'onursal hemşerilik' beratı verildi

Antalyaspor Fenerbahçe maçı öncesinde düzenlenen törenle Samuel Eto'o'ya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel tarafından 'onursal hemşehrilik beratı' verildi.

Samuel Eto'o'ya 'onursal hemşerilik' beratı verildi

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde düzenlenen törenle Samuel Eto'o'ya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel tarafından 'onursal hemşehrilik beratı' verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dünya futbolunun gururu Samuel Eto'o'nun artık Antalya'nın ve Antalyaspor'un onuru olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 15 Temmuz gününde 738 sayılı kararla Eto'o'ya, belediye tarihinde ilk kez 'onursal hemşehrilik beratı' kararını oy birliğiyle meclisinde aldıklarını kaydeden Türel, "Aslında 15 Temmuz'da aldığımız karar sonrasında bu onursal belgeyi 16 Temmuz'da dünya yıldızları ile oynanacak maçta vermeyi planlıyorduk. Ancak hainler ve alçaklar, o gün onursal belgeyi vermemize imkan tanımadı. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. 15 Temmuz şehitlerimizi ve 10 Aralık şehitlerimizi de, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de unutmadık, unutturmayacağız. Eto'o artık bizden biri. Artık Antalyalı ve Antalyasporlu. Gururla, onurla sevgili Eto'ya bu bu belgeyi veriyorum" dedi.

Belgeyi aldıktan sonra konuşan Samuel Eto'o ise, “Beni bu onura layık gördüğünüz için bu güzel ülkeye, Türkiye'ye, muhteşem şehir Antalya ve taraftarlara, takım arkadaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ