MENÜ

Samsunspor'dan teşekkür

Samsunspor Yönetim Kurulu taraftarlara, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında hazırladıkları koreografi nedeniyle teşekkür etti.

Samsunspor'dan teşekkür

Samsunspor Yönetim Kurulu, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Ocak 1989’da Samsunspor kafilesinin geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybedenleri, taraftarların, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde andıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"’Unutmadık, unutmayacağız’ denir her zaman ancak büyük taraftarımız bu sözü somutlaştırmayı başardı. 20 Ocak 1989, kazamızın 25. yıl dönümünde Tavşanlı Linyitspor maçında gerçekleştirilen muhteşem koreografi ile bizleri hem hüzünlendiren, hem de futbol şehitlerimizi tekrar hatırlatan büyük taraftarımız her türlü övgüyü hak etmiştir. Sadece bu davranışları için değil, her zaman Samsunspor’umuzun yanında oldukları için de Türkiye’nin en özel taraftarlar topluluğu olan taraftarımıza bu asil ve vefalı koreografileri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz biliyoruz ki şartsız, gönülden ve aşk dolu bir Samsunspor sevginiz var ve yine biliyoruz ki burası herhangi bir yer değil, Samsunspor’umuz da herhangi bir takım değil. Şehitlerimizi rahmetle anarken, vefanın en bariz örneğini sunan büyük taraftarımıza tekrar şükranlarımızı sunarız."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ