MENÜ

Samsunspor'a destek için piyango

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a gelir sağlamak amacıyla "50. Yıl Piyango Çekilişi" düzenlenecek.

Samsunspor'a destek için piyango

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, piyango çekilişinin tanıtımını yaptı.

Çekilişin 29 Ocak 2016’da yapılacağını bildiren Araboğlu, "Kulübün kuruluşunun 50. yıl etkinlikleri kapsamında çekiliş düzenliyoruz. Hedefimiz kulübe destek olmak isteyen ancak bunu nasıl yapacağını bilmeyen taraftarlarımızın önünü açmak. Bunun için bilet fiyatlarını 50 lira olarak belirledik. 10 bin bilet satışa sunulacak. Çekilişten 500 bin lira civarında gelir sağlamak istiyoruz. Çekilişin sonunda büyük ikramiye olarak otomobil verilecek" diye konuştu.

Araboğlu, kombine bilet fiyatlarını da yeniden düzenlediklerini, Samsun 19 Mayıs Stadı’nda yeni oluşturulan reklam alanlarına Samsunlu sanayici ve kuruluşlardan destek beklediklerini belirtti.

Toplantıya katılan takım kaptanları Musa Aydın ve Mustafa Sevgi, bu sezon Spor Toto Süper Lig’e yükselerek, taraftara en büyük hediyeyi vermek istediklerini ifade ettiler. İki futbolcu, taraftarların piyango biletlerine ilgi göstererek, kulübe destek olmasını istedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ