MENÜ

"Samsunspor kimliğine yakıştı"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, 4-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını değerlendirerek, "Samsunspor kimliğine, adına, mazisine ve büyüklüğüne yakışır bir futbol sergilemiştir" dedi.

"Samsunspor kimliğine yakıştı"

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında elde ettikleri galibiyetin, kazanmanın ötesinde anlamları olduğunu söyledi.

Takımın iç sahadaki kimlik değişimini Çaykur Rizespor maçında da devam ettirdiğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:
"Bu galibiyetle puan tablosunda bir basamak daha yükselmiş olduk. Sadece kazanmakla kalmayıp farklı kazandık ve böylece averajımızı da düzeltmiş olduk. Maçta oynayan oyuncularımız arasında vasat diyebileceğimiz bir isim bile yoktu. Hepsi mükemmele yakın oynadı. Rakibimiz iyi bir kadroya sahip ancak hocamız ve teknik ekibimiz rakibi çok iyi analiz ettiler. Oyuncularımız da talimatları başarıyla uyguladılar. İç sahada iyi bir seri tutturmuş olduk. Samsunspor kimliğine, adına, mazisine ve büyüklüğüne yakışır bir futbol sergilemiştir. Bu galibiyetle çok mutlu olduk."

Yılmaz, Çaykur Rizespor maçının artık geride kaldığını ve deplasmanda Denizlispor ile 6 puanlık bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayarak, "Hafta sonu zorlu ve kritik bir maç daha bizi bekliyor. Halen kazandığımız somut bir başarı yok, sadece yolumuza devam ediyoruz. Çıkışımızı Denizlispor maçında da sürmek istiyoruz. Hafta içinde tüm hazırlıklarımızı ona göre yapacağız" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ