MENÜ

Samsun'da umutlar devam ediyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Çok büyük bir avantaj kaybettik" dedi.

Samsun'da umutlar devam ediyor

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, yüzde 100 kazanmaları gereken bir maçtan berabere ayrıldıklarını söyledi.

Ligin son 2 haftasına daha rahat girme açısından 1461 Trabzon maçının çok önemsediklerini belirten Durmuş, "İki takım için önemli olan maçta özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonlar vardı ama bunları değerlendiremedik. İyi ataklar yakaladık ama final pozisyonlarını gole çeviremedik ve maalesef sahadan birer puanla ayrıldık. Çok büyük bir avantaj kaybettik" diye konuştu.

Ligde son 2 haftaki maçtan 6 puan hedeflediklerini dile getiren Durmuş, Samsunspor’un kesinlikle ligde kalacağını sözlerine ekledi.

1461 Trabzon cephesi


1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, iki takım içinde önemli bir maç olduğunu kaydetti.
Karşılaşmayı "yüksek dikkat ve sorumluluk almanın risk olduğu" bir maç olarak nitelendiren Akçay, şöyle konuştu:
"Maçın son bölümünde fizik olarak diri kaldık ama pozisyon üretemedik. Her iki takımın da puana ihtiyacı vardı, puanlar paylaşıldı. Bizim açımızdan play-off için 1 puanın bile önemi var. Maçın hakemi çok iyi müsabaka yönetti. Adil olmak ve adaletli olmak noktasında bugün ülkemizde ihtiyaç duyulan bir eksikliği giderdi. Hakem camiasının adil olması Türk futbolunun dibe vurmuş olması nedeniyle yükselmesine katkı yapacaktır. Umarım hakem camiası bu sorumluluğu sonuna kadar götürür."

AA

PTT 1.LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ