MENÜ

Samsun'da bugün Fırtına bekleniyor!

Milano fatihi Trabzonspor, Türkiye'de henüz 3 puan yüzü göremedi. Bugün Karadeniz'in Süper Lig'deki yeni ekibi Samsunspor'a konuk oluyor. Bordo-Mavililer, Samsun çıkarmasında galibiyet dışında bir şey düşünmüyor

Samsun'da bugün Fırtına bekleniyor!

Süper Lig’deki ilk iki maçında, önce Manisaspor ile berabere kalan, ardından da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yenilerek son 5 yılın en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor, siftahı Karadeniz’de yapmakta kararlı. Şampiyonlar Ligi’nde olduğu gibi ligde de ilk galibiyetini bir deplasmanda elde etmek ve kayıpları telafiye başlamak için kolları sıvayan Bordo-Mavililer, bugün Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor’a konuk olacak. Her ne kadar ev sahibi ekip taraftarlarına yeni bir galibiyet daha armağan etmek için tüm hazırlıklarını bu yönde yaptıysa da Trabzonspor cephesinde de 3 puan dışında bir beklenti yok. Oldukça yoğun bir tempo içinde yer alan Fırtına, Samsun’da alacağı galibiyetle birlikte hafta sonundaki Kardemir Karabükspor maçı öncesinde taraftarlarının gönlünü almak istiyor.

Haberin Devamı

Rakibi ciddiye alıyorlar

Geçen sezonun deplasman konusunda en başarılı ekiplerinden biri olan Trabzonspor, Samsunspor’u da hayli ciddiye alıyor. Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarından örneklerle oyuncularını Samsunspor mücadelesine hazırladığı bilinen teknik direktör Şenol Güneş’in, “Evet, kredimiz var ama bunu böyle hovardaca ve sorumsuzca kullanma lüksümüz yok” mesajını ilettiği öğrenildi. Rakibin son maçları üzerinde de bazı çalışmalar yaptığı bilinen Güneş’in hücum ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacağı, işi Manisa ile Belediye karşılaşmalarında olduğu gibi son bölümlere bırakmak istemediği de edinilen bilgiler arasında.

YORUM YAZ