MENÜ

Samsun hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında, 23 Ekim Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Samsun hazırlıkları başladı

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca, Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Mersin İdmanyurdu maçında görev alan oyuncular bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana, 5'e 2 top kapma ve pa çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman 4 minyatür kaleli maçla sona erdi.

Tedavilerine devam edilen oyuncular Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol dizinde ağrıları bulunan Gökay İravul ile sağ kasığında ağrıları bulunan Berk Elitez, takımdan ayrı yaptıkları düz koşuyla antrenmanı tamamladı. Serdar Kesimal ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptığı çalışmalarla antrenmanı noktaladı. Bu arada A2 Takımıla Eskişehir'e giden Recep Niyaz da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe 19 Ekim Çarşamba gününü izinli olarak geçirdikten sonra Samsunspor maçı hazırlıklarına 20 Ekim Perşembe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Perşembe günü saat 10.30'da başlayacak antrenman basına kapalı, saat 18.00'de başlayacak antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.

İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ