MENÜ

'Şampiyonluk verilmeyince...'

Mustafa Yumlu, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda, “Kötü gidişin en önemli sebebi 2010-11 şampiyonluğumuzun verilmemesi. O sezonun sonunda takım da dağıldı” ifadelerini kullandı.

'Şampiyonluk verilmeyince...'

1461 Trabzon’dan Trabzonspor’a yükselen ilk oyuncu olan Mustafa Yumlu, kulüp dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Takımın kötü gidişinin sebeplerinden en önemlisinin 2010-11 şampiyonluğunun verilmemesi olduğunu vurgulayan başarılı stoper, “O sezonun sonunda çok iyi olan kadromuz dağıldı. Yerine yetenekli oyuncular geldi ancak takım bütünlüğü kolay oluşmuyor. Bu sezon ise üst üste talihsizlikler yaşadık. En önemlilerinden biri Videoton’a elenmemiz. Üzerimizde ciddi etkileri oldu. Ayrıca bugüne kadar oynadığımız maçlarda kritik hakem hatalarına maruz kaldık” diye konuştu.

‘Hayalim burasıydı’

Ligde kötü günler geçirmelerine rağmen kupada yarı finale uzandıklarını hatırlatan Mustafa, “Kupayı kazanarak ligi telafi etmek istiyoruz. Ayrıca kupayı kazanırsak, Avrupa’ya da gidebileceğiz. O nedenle kupayı kazanmak çok ama çok önemli” dedi. 24 yaşındaki savunma oyuncusu sözlerini şöyle noktaladı: En büyük hedefim, kısa vadede Türkiye Kupası’nı kazanmak ve A milli takımda forma giymek, uzun vadede ise kariyerimi Trabzonspor’da tamamlamak. Trabzonspor’a büyük hizmetlerde bulunmak istiyorum. Birçok futbolcu Avrupa’ya gitmeyi hayal eder. Benim hayalim hep burasıydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ