MENÜ

Şampiyonluk maçı

Beko Basketbol Ligi final serisinde Efes Pilsen karşısında 3-1 önde bulunan Sarı-Lacivertli ekip, bugünkü mücadeleyi kazandığı takdirde, zafere ulaşacak.

Şampiyonluk maçı

Voleybolda hem erkekler hem bayanlarda şampiyonluğa ulaşan, basketbol bayanlarda ligi zirvede bitiren Fenerbahçe’de gözler, erkek basketbol takımında. Beko Basketbol Ligi’nin final serisinde Efes Pilsen ile kıran kıran bir mücadeleye girişen Sarı-Lacivertli ekipte tek hedef, bugünkü 5. maçı da kazanıp, şampiyonluğa ulaşmak. Daha önce oynanan 4 karşılaşmanın 3’ünü kazanarak, büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe Ülker’de herkes şampiyonluğa kilitlendi. Efes Pilsen’in sahası Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18:00’de başlayacak. Mücadele Spormax ve SkyTürk’ten canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Efes Pilsen’in kazanması durumunda durum Fenerbahçe lehine 3-2 olacak.

Haberin Devamı

Efes Pilsen’de Kerem Tunçeri ve Thornton yok
Bu takdirde, serinin 6. maçı 2 Haziran Çarşamba günü, Fenerbahçe Ülker’in sahası Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak. Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ömer Aşık dışında eksik bulunmuyor. Efes Pilsen’de ise sakat olan Bootsy Thornton’un yanı sıra, son maçta eli kırılan Kerem Tunçeri de bugün forma giyemeyecek.

Saat: 18:00
Yer: Ayhan Şahenk
Yayın: SKY Türk - Spormax

YORUM YAZ