MENÜ

Şampiyonluk kutlamasında faciadan dönüldü!

Brezilya'da Corinthians takımının şampiyonluk kutlamalarına elinde silah, ezeli rakip São Paulo formasıyla gelen adam damga vurdu.

Şampiyonluk kutlamasında faciadan dönüldü!

Brezilya Ligi'nin 35. Hafta mücadelelerinde lider Corinthians, deplasmanda Vasco ile berabere kalmasına rağmen, ezeli rakibi São Paulo lig ikincisi Atletico Mineiro karşısında kazanınca şampiyonluğunu ilan etti.

Tarihinde 6. kez mutlu sona ulaşan Corinthians'in bir numaralı taraftar grubu Gavioes de Fiel, şehrin Bom Retiro bölgesinde kutlamalara başlarken facianın eşiğinden kıl payı dönüldü.

Corinthians'in ezeli rakibi São Paulo'nun formasiyla kalabalığın arasına dalan motosikletli bir kişi ortalığı karıştırdı. Corinthians taraftarlarınca sıkıştırılan şahıs, polis olduğunu iddia ederek silahını etrafa doğrulttu.

Taraftarlara tehditler savurduktan sonra çekim yapan foto muhabirlerini de tehdit eden kimliği belirsiz şahısa Corinthians taraftarları müdahale ederek formasını çıkartmaya çalıştı.

Çıkan karışıklığin arasında motosikletinin anahtarını çaldırmasıyla çileden çıkan São Paulo formalı kişiyi farkeden polis kalabalığı biber gazıyla dağıttı. Kalabalık ara sokaklara dağılırken, parti de erken bitmiş oldu. Mucize eseri kimse yaralanmazken, saldırganın yakalanıp yakalanmadığı ise henuz bilinmiyor. (Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ