MENÜ

Şampiyonluk kupası Amerika'ya gidiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve sanatcı Hakan Altun ile tiyatro oyuncusu Zafer Algöz , BeşiktaşUSA Şampiyonluk Balosu icin 13 Kasım'da Amerika'ya gidiyor.

Şampiyonluk kupası Amerika'ya gidiyor

Beşiktaş'ın geçen sezon kazandıgı 14. şampiyonluk kupası, şampiyonluk kutlamalari için New York'a gidiyor.

Amerika Beşiktaşlılar Derneği (BeşiktaşUSA) tarafın'dan düzenlenen geleneksel balo icin New York'a gidecek olan kupa, şampiyonluk kutlamalarında Amerikalı kara kartalların ellerinde yukselecek. Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın geceye Onur konuğu olarak katılacagı balonun sanatcısı ise Hakan Altun ve muzisyen ekibi ile tiyatro oyuncusu Zafer Algöz olacak. 13 Kasım tarihinde Amerika'nın New York eyaletinde gerçekleşecek olan balo, basta Beşiktaş taraftarları olmak uzere, Amerikalı Türkler arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ

BeşiktaşUSA Dernek Baskanı Ferruh Zor, geleneksel sampiyonluk balosu ile ilgili yaptığı açıklamada "13 Kasım 2016 tarihinde, geçen senelerde olduğu gibi baloya katılacak davetlilere unutamayacakları bir gece yaşatmak istiyoruz ve şampiyonluğu Baskanımız Fikret Orman ve taraftarlarla doyasıya kutlamak icin hazırlaniyoruz. ABD`de yaşayan sadece Beşiktaşlı taraftarların değil, dostluk ve sportmenlik catısı altında birleşen, Türk-Amerikan toplumundan değerli konuklarımizı ağırlayacagımız gecenin biletleri satışa sunulduktan sonra bir hafta icinde 600 adet satıldı. Balo tarihinin yaklaşmasıyla birlikte 1000 kişi kapasiteli salonu tamamıyla dolduracagımıza inancımız tam" dedi.

HAKAN ALTUN HEYECANI

Dernek Başkanı Zor açıklamasına şöyle devam etti: "Şampiyonluk balosunda misafir sanatçı olarak yer alacak olan Türkiye’nin popüler sanatçılarından, aynı zamanda da iyi bir Beşiktaş taraftarı olarak bilinen Hakan Altun ve muzisyen ekibi ile birlikte ülkemizin yetiştirdiği büyük tiyatro değerlerinden ve Beşiktaş taraftarı olmakla tanınan Zafer Algöz de gecemizi renklendirecektir. BesiktasUSA yonetim kurulu olarak, balo günü yaklaştıkça geceye katilacak başka sürpriz isimleri de açıklamaya devam edeceğiz"

Haberin Devamı
YORUM YAZ