MENÜ

"Şampiyonluk konusunda endişemiz yok"

Priştine Havalimanı'nın 20 yıl için işletmeciliğini alan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kosova'da barışı koruyan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarıyla bir araya gelerek, Fenerbahçe'yi konuştular.

"Şampiyonluk konusunda endişemiz yok"

Burada DHA'nın sorularını yanıtlayan Özdemir, son oynadıkları Bursaspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Bursaspor güçlü bir takım. Geçen senenin şampiyonu. Biz de geçen sene ikinci olmuştuk. İstanbul'da güzel bir maç oldu. Maalesef galip gelmedik ve berabere kaldık. Şu anda Trabzonspor iki puan ilerde. Ama daha 7 lig maçı var. Onun için bizim şampiyonluk konusunda hiçbir endişemiz yok. Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Bu yolda hedefimiz Bursa'yı yenmekti ama olmadı. Önümüzdeki haftalarda bunu telafi ederek yolumuza devam edeceğiz."

Bursaspor ile oynadıkları maçta penaltılarının verilmemesi üzerine yöneltilen bir soru üzerine Özdemir, "Bazı spor kamuoyu, Semih'e yapılan hareketin penaltı olduğunu ileri sürdü. Ama hakem durmadı ve 'devam' dedi. Onun için söyleyecek bir şey yok. Çünkü maç bitti ve geri dönüşü yok. Onun için bu konuları konuşmakta yarar görmüyorum. Hedefimiz; bundan sonraki tüm maçları kazanarak şampiyon olmak. Şu anda saygı değer komutanlarımız da şampiyon olmamızı istiyor. Allah nahsip eder ise şampiyon olacağız" yanıtını verdi.

Asbaşkan Özdemir, Fenerbahçe'nin ilerleyen zamanlarda dostluk maçı için Kosova'ya geleceğinin de altını çizdi.

Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Burada çok fazla Türk vatandaş var. Biz de Türkiye olarak Kosova'nın güçlenmesini istiyoruz. Bunun için de Türk Silahlı Kuvetleri burada. Bizler de yatırımcı olarak burada varız."

TURAN KASAP - PRİŞTİNE / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ