MENÜ

'Şampiyonluk habercisi'

Futboldan sonra basketbolda da şampiyonluk hedefleyen Sarı-Kırmızılı ekipte Fenerbahçe karşısında elde edilen zafer, camiada şampiyonluk habercisi olarak nitelendiriliyor.

'Şampiyonluk habercisi'

Basketbolda önemli yatırımlar yapan ve futbolun ardından bir şampiyonluk kupası daha kaldırmayı hedefleyen Galatasaray’da, son Fenerbahçe derbisinde elde edilen zafer büyük bir coşku yarattı. Cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynayan Galatasaray Medical Park, ezeli rakibini baştan sona üstün bir oyunla devirirken, olası bir Play-Off eşleşmesinde skoru 1-1’e getirmeyi başardı. Böylece ligde de normal sezonu lider bitirmeye çok yaklaşan Cim Bom, Banvit ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu zorlu sınav öncesi müthiş bir hava yakalayan Galatasaray’da, artık şampiyonluk sözü daha ciddi olarak dile getiriliyor.

‘Emin adımlarla yürüyoruz’


Geçen sezon bu başarıyı Beşiktaş’a yaşatan Ergin Ataman, “Hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Camianın bizden beklentisini biliyoruz. Şanssızlıklar yaşıyoruz ama şampiyonluk yolunda tüm engelleri aşacağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ