MENÜ

"Şampiyonluğumuzu herkes istiyor!"

Süper Lig'de son haftalara girilirken lider durumda bulunan ve şampiyonluğun en avantajlı konumundaki ekibi olan Bursaspor'da genç futbolcular Sercan Yıldırım ve Volkan Şen kendilerinden emin konuştu.

"Şampiyonluğumuzu herkes istiyor!"

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bulunan Nike mağazasında, yeni piyasaya sürülen "Mercural Superfly II" futbol kramponunun tanıtımına katılan Sercan Yıldırım ve Volkan Şen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yarışında avantajlı konumda olduklarını anlatan Sercan, "Ligin son haftalarına girilirken lider durumdayız. Şampiyonluk yolunda avantaja sahibiz. İnşallah şampiyon oluruz ve Türkiye’de bir devrim yaparız" dedi.

Sezon başında Bursaspor takımının hedefinin Avrupa kupalarına katılabilmek olduğunu, ancak gelinen noktada şampiyonluğa oynayan bir ekip olduklarına değinen genç futbolcu, "Kalitemizi en iyi şekilde gösterdik. Şampiyon olmayı takım olarak çok istiyoruz. Ancak kötü bir sonuçta da Bursa halkının bakış açısının değişmemesi gerekir. Çünkü Bursaspor sadece bu sezon değil, her zaman zirveye oynamalı" diye konuştu.

"BURSASPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU HERKES İSTİYOR"
Sercan Yıldırım, Türkiye’de insanların Burssapor’un şampiyon olmasını istediklerini ileri sürdü. "Bursaspor’un şampiyonluğunu herkes istiyor. İnsanlar değişiklik istiyor. Biz de bunu başaracağız" ifadelerini kullanan Sercan, "Burssapor’u şampiyon yapmazlar" şeklindeki söylemin de yanlış olduğunu vurgulayarak, "Sonuçta diğer takımlar da bize karşı farklı bir motivasyonla sahaya çıkıyorlar. Bu da bizim büyük takım olduğumuzun göstergesi" şeklinde görüş belirtti.

VOLKAN: "ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
Bursasporlu futbolcu Volkan Şen ise son haftalara girilirken üzerlerinde ister istemez bir heyecan oluştuğunu anlatırken, Bursaspor’un bugünkü noktaya gelmeyi çok önceden hak ettiğini dile getirdi.

"Bursaspor takımı bugünkü noktamızı çoktan hak etmişti. Geç bile kalındı diye düşünüyorum" diyen Volkan, "Kalan haftalar için en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Şampiyon olmak istiyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp, şampiyonluğa uzanmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yolunda engellenmeye çalışıldıkları yolundaki söylemlere katılmadığını aktaran Volkan, "Karşımızdaki her rakip mücadelesini verecektir. Halk arasında, yönetimdeki olası hatalar için hakeme, ’12. adam’ denir. Eğer şampiyon olmak istiyorsak ’12. adamı’ da yenmeliyiz. Her engeli aşarak şampiyon olabilmeliyiz. Birçok yerde insanlar bize kendi tuttukları takım şampiyon olmayacaksa, bizim olmamızı istediklerini söylüyorlar" şeklinde konuştu.

Hayalinin hep Şampiyonlar Ligi’nde yer almak olduğuna da değinen Volkan, "Ben Şampiyonlar Ligi’nde yer almayı, rakiplerimiz arasında da Barcelona veya Real Madrid’in yer almasını çok isterim. Bu takımları Bursa’da ağırlayıp, kazanmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ