MENÜ

'Şampiyonluğu hak ettiler'

“Galatasaray çok iyi bir takım. Buraya hak ederek geldi, şu anda da hak ederek şampiyonluğa doğru gidiyor. Bu saatten sonra zirvede çok şey değişmez”

'Şampiyonluğu hak ettiler'

Gaziantepspor kötü bir dönemdeyken gelip takımı üst sıralara taşıyan Bülent Uygun, Galatasaray maçı öncesinde iddialı konuştu. Başarılı teknik adam, “Şu anda ligde kaldık gibi gözükse de bu daha kesinleşmedi. Matematiksel anlamda hep bir tedirginlik söz konusu oluyor. Bunun dışında Galatasaray karşısında alacağımız 3 puan, hem ekonimik olarak bize katkı sağlayacak hem de şehre mutluluk yaşatacak. Biz sahaya galibiyet için çıkacağız. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray’ı en iyi şekilde misafir edip, alkışlarla uğurlarız” dedi.

‘Özel önlem almayacağız’

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar’ın çok kaliteli bir kadrosu olduğunu söyleyen Bülent Uygun, “Dünya çapında yıldız isimlere sahipler. Onların buraya gelmesi sadece Galatasaray için değil, Türk futbolu için de çok önemli bir başarı. O yüzden getirenleri tebrik ediyorum. İnanılmaz güzel başarılar elde etmiş durumdalar. Ancak biz hiçbir oyuncuya özel önlem almayacağız. Kendi futbolumu oynayacağız. Umarım herkes kendi mevkisinde verdiğim görevleri yerine getirir ve kazanan biz oluruz” ifadelerini kullandı.

'Kesin bir şey yok'

Şampiyonluk yarışına da değinen Bülent Uygun sözlerini şöyle noktaladı: “Bu saatten sonra 4 maçta çok şeyin değişeceğine inanmıyorum. Çünkü Galatasaray çok iyi bir takım. Buraya hak ederek geldi, şu anda da hak ederek şampiyonluğa doğru gidiyor. Ancak tabii ki matematiksel olarak kesinleşmedikçe de şampiyonluk kazanılmıyor.”

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ