MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem ilk gün!

Şampiyonlar Ligi’nde önceki gece aksiyon eksik olmadı. Messi, PSV karşısında yaptığı hat-trickle açılış gününün yıldızı olurken Liverpool’lu Firmino’nun PSG’ye uzatma dakikalarında attığı galibiyet golü ve yaptığı sevinç çok konuşuldu. İnter’li Vecino da 89 ‘da oyuna girip Tottenham’ı yıkmasıyla adından söz ettirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem ilk gün!

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde önceki gece hareketli bir maç programı yaşandı.

Haberin Devamı

Turnuvanın 2018-19 sezonundaki ilk gününe damgasını Barcelona’nın dünyaca ünlü süperstarı Lionel Messi vurdu. Barcelona’nın, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Camp Nou’da Hollanda ekibi PSV Eindhoven’ı konuk ettiği mücadelede Katalanlar, 4-0’lık net skorla galip gelirken zaferi getiren 3 gol, Arjantinli’den geldi. Yıldız futbolcu, attığı 3 golle Şampiyonlar Ligi’ndeki hat-trick sayısını da 8’e çıkardı ve Şampiyonlar Ligi’nde en fazla hat-trick yapan futbolcu oldu

Firmino’ya tek göz yetti!

Barcelona-PSV karşılaşmasının ardından en çok konuşulan mücadele, Liverpool’un Paris Saint-Germain’i Anfield’da ağırladığı karşılaşma oldu.

Ev sahibi ekip, 30. dakikada Daniel Sturridge ve 36’da ise James Milner’ın golleriyle 2 farklı skoru yakaladı. Konuk ekip PSG, 40’ta Thomas Meunier ve 83’te de Kylian Mbappe’yle karşılık verip skoru eşitledi.

Haberin Devamı

Liverpool’dan ikinci yarıda oyuna dahil olan Roberto Firmino, mücadelenin 90+1. dakikada kaydettiği golle takımına zaferi getirdi.

Mane, Neymar’ı çıldırttı!

Firmino’nun golü kadar gol sevinci de çok konuşuldu... Premier Lig’de geçen hafta oynanan maçta Tottenham’lı Jan Vertonghen’in parmağı gözüne girmesi sebebiyle sakatlık yaşayan Firmino, PSG’ye attığı golün ardından tek eliyle gözünü kapatıp farklı bir gol sevincine imza attı.

Öte yandan bu mücadelede ek olarak Liverpool’lu Sadio Mane’nin PSG’li Neymar Junior’a attığı klas çalım da özellikle sosyal medyada çok konuşuldu.

1 dakikada işi bitirdi!

Devler Ligi B Grubu ilk maçında İnter’in Tottenham’ı ağırladığı maçta da aksiyon üzerine aksiyon yaşandı.

Tottenham’ın Giuseppe Meazza’da oynanan mücadelede 53. dakikada Christian Eriksen’le öne geçmesinin ardından pes etmeyen İnter, 85’te Mauro Icardi’yle skoru eşitledi.

Çizme temsilcisinde 89. dakikada oyuna dahil olan Matias Vecino, uzatma dakikalarında attığı golle takımına zaferi getirdi.

YORUM YAZ