MENÜ

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar arasında gerçekleştirilen kura çekimi yapıldı. Grup liderleri son 16 turunun ilk maçlarını 12-13 Şubat'ta deplasmanda, rövanş mücadelesini ise 19-20 Şubat'ta kendi sahalarında oynayacaklar.

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi yapıldı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının son 16 turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Haberin Devamı

Son şampiyon İspanyol ekibi Real Madrid'in rakibi, Hollanda'nın Ajax takımı oldu. Atletico Madrid (İspanya)-Juventus (İtalya) ve Liverpool (İngiltere)-Bayern Münih (Almanya) eşleşmeleri de dikkati çekti.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 12-13 ile 19-20 Şubat, rövanşları ise 5-6 ile 12-13 Mart 2019 tarihlerinde oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ EŞLEŞMELERİ...

Schalke 04 - Manchester City

Atletico Madrid - Juventus

Manchester United - PSG

Tottenham - Borussia Dortmund

Lyon - Barcelona

Roma - Porto

Ajax - Real Madrid

Liverpool - Bayern Munih

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi son 16 turu takımları...

1. Torba : Borussia Dortmund, Barcelona, PSG, Porto, Bayern Munih, Manchester City, Real Madrid, Juventus

2. Torba: Atletico Madrid, Tottenham, Liverpool, Schalke 04, Ajax, Lyon, Roma, Manchester United

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kura formatı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda takımlar iki ayrı torbaya bölünecekler. Bir torbada grubu lider tamamlayan takımlar, diğerinde ise grubu 2. sırada tamamlayan takımlar yer alacak. Hiçbir takım kendi grubunda oynadığı bir takımla ve aynı ülkenin takımları birbirleriyle eşleşemeyecek.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları ne zaman?

Grup liderleri son 16 turunun ilk maçlarını 12-13 Şubat'ta deplasmanda, rövanş mücadelesini ise 19-20 Şubat'ta kendi sahalarında oynayacaklar.

YORUM YAZ