MENÜ

'Şampiyonlar Ligi benim için harikaydı'

Alex Telles, ülkesi Brezilya'da önemli açıklamalarda bulundu. Telles, “Galatasaray'da, televizyonda izlediğim yıldızlarla birlikte oynama şansı buldum. Şampiyonlar Ligi'ndeforma giymek harikaydı” dedi.

'Şampiyonlar Ligi benim için harikaydı'

Galatasaray’ın ocak ayında kadrosuna kattığı Alex Telles, sezonun bitmesinin ardından ülkesi Brezilya’nın yolunu tuttu. Burada basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı. Sarı-Kırmızılı ekibe geldiği için kendisini şanslı hissettiğini söyleyen genç oyuncu, “Takımda birçok yıldız isimle birlikte olmak benim için harika bir tecrübe. Televizyondan izlediğim isimlerle aynı takımda oynuyorum ve onlarla arkadaşım. Kısa sürede oyunumu geliştirdim.
Ve böylece uyum sürecini çabuk atlattım. Beni en çok zorlayan fiziksel kısım oldu. Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek harikaydı” ifadelerini kullandı.

Chedjou’ya Neymar tavsiyesi


Alex Telles, ülkesinde düzenlenecek Dünya Kupası’nda forma giyecek takım arkadaşlarıyla ilgili de konuştu. Sambacı, “Sneijder’le Dünya Kupası hakkında çok sohbet ettik. Porto Alegre’ye gelecek ve orada görüşeceğiz. O benim arkadaşım ve ona destek olacağım. Chedjou’ya ise Neymar’ı iyi kontrol etmesi gerektiğini söyledim” dedi. Telles son olarak, dört yıl içinde milli takım forması giymek istediğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ