MENÜ

Şampiyon 11

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan edecek kadro belli oldu! Sarı-Lacivertliler, pazar günkü Rize maçına önceki hafta oynanan derbi 11 ile çıkmaya hazırlanıyor

Şampiyon 11

Şampiyonluk için artık geri sayıma geçen Fenerbahçe’de tüm gözler pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında... Sarı-Lacivertliler bu karşılaşmanın hazırlıklarına önceki gün başlarken, teknik direktör Ersun Yanal da maç kadrosuyla ilgili kararını verdi. Ligin 30. haftasında Beşiktaş ile oynanan derbi maçının 11’ini bir kez daha sahaya sürmeye hazırlanan Yanal, tüm planlarını bu isimler üzerinden kuruyor. Kalede Volkan’ın olması beklenen karşılaşmanın savunma dörtlüsü Gökhan-Alves- Kadlec-Caner’den oluşacak. Kanatlarda Kuyt ile Sow, orta alanda ise Mehmet Topal-Emre-Meireles üçlüsü oynayacak. Takımın en uçtaki ismi ise Emenike olacak.

Sakatlarda son durum

Sakatlığı nedeniyle önceki günkü idmanı yarıda bırakan Emenike’nin dün takımla çalışmalarda yer alması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Egemen’in sezonu kapattığı açıklandı. Dizindeki ödem nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı çalışan tecrübeli savunma oyuncusunun sezon sonuna kadar kendisine verilen özel programı uygulayacağı belirtildi. Bu arada Salih Uçan ise, tedbir amaçlı dünkü çalışmada yer almadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ