MENÜ

Sami Yen'de barış

Bucaspor maçında sessiz kalarak, takımlarını protesto eden Galatasaray taraftarı dün oyuncuları tek tek tribüne çağırıp, yumruk şov yaptırdı.

Sami Yen'de barış

Galatasaray’ın Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada tribün ile takım arasındaki soğukluk ortadan kalktı. Sarı-Kırmızılılar, soğuk hava ve maçın gündüz saatinde oynanması nedeniyle mücadeleye fazla ilgi göstermedi. Özellikle yeni açıkta geniş çaplı boşluklar gözlemlenirken, Ali Sami Yen’in tribünlerinde yaklaşık 10 bin seyirci yer aldı. 3-1’lik derbi yenilgisi sonrası hafta içinde Bucaspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçında sessiz kalarak, takımlarını protesto eden taraftarlar dün ise oyunculara sahip çıktı. Taraftarlar, futbolcuları tek tek tribüne çağırıp, yumruk şov yaptırdı ve takımlarına 90 dakika boyunca tezahüratlarla destek verdi.

Haberin Devamı

Saatçi ve Özülkü’ye tepki
Ali Sami Yen’de dünkü maçta büyük protesto vardı. Taraftarlar, Fenerbahçe TV’de yayınlanan programı sırasında yapılan kayıtlarda Galatasaray için küfürlü konuşmasının görüntüleri internette ortaya çıkan Ercan Saatçi ve müzisyen Metin Özülkü’ye büyük tepki gösterdiler. Saatçi aleyhine uzun süre küfürlü tezahürat yapan Sarı-Kırmızılılar, Metin Özülkü için de program yaptığı Balmumcu’daki ATV binasına giderek, siyah çelenk bıraktılar ve protesto gösterilerinde bulundular.

YORUM YAZ