MENÜ

Samet Aybaba'dan sonra Sergen Yalçın

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın ayrılmasından sonra göreve eski efsane oyunculardan Sergen Yalçın getirildi. 1972 doğumlu Sergen Yalçın böylece Samet Aybaba'dan sonra Beşiktaş'ta oyuncu ve teknik direktör olarak göreve yapan isim olacak.

Samet Aybaba'dan sonra Sergen Yalçın

Beşiktaş'ta beklenen oldu ve Abdullah Avcı'nın yerine eski efsane oyunculardan Sergen Yalçın teknik direktörlük görevine getirildi. 1972 doğumlu Sergen Yalçın, böylece 2012-13 sezonunda göreve gelen Samet Aybaba'dan sonra Beşiktaş'ta oyuncu ve teknik direktör olarak hizmet eden isim oldu

Haberin Devamı

En son 8 yıl önce Samet Aybaba

2012-13 sezonu başında Samet Aybaba, Beşiktaş'ın eski oyuncularında ve faal olarak teknik adamlık görevinde bulunan isimlerden biri olarak Beşiktaş'ta çalışmıştı. Daha sonra göreve Slaven Bilic (2013-15), Şenol Güneş (2015-2019) ve Abdullah Avcı (2019-2020) getirildi.

Sergen Yalçın, Süper Lig tarihinde Beşiktaş'a oyuncu ve teknik direktör olarak hizmet eden 13. isim oldu. Beşiktaş'ta daha önce Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, Tayfur Havutçu, Mehmet Ekşi, Rıza Çalımbay, Fuat Yaman, Rasim Kara, Dorde Milic, İsmet Arıkan, Kaya Köstepen, Recep Adanır ve Hüseyin Saygun oyuncu ve teknik direktör olarak hizmet etmişti.

fanatik.com.tr

YORUM YAZ