MENÜ

Samet Aybaba: Yakışmıyor

Beşiktaş taraftarının maç öncesi ıslıklarla protesto ettiği Samet Aybaba maç sonrası patladı, “Ben Beşiktaş'ın en önemli üç kaptanından biriyim. Küme düşer denen bir takımı hala Şampiyonlar Ligi potasına sokmaya çalışıyorum. Yapılanlar yakışmıyor” dedi

Samet Aybaba: Yakışmıyor

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Orduspor maçı sonrası patladı. Karşılaşma öncesi Siyah-Beyazlı taraftarların, adı stat hoparlörlerinden okunduğunda protesto ettiği Aybaba, “Bu yapılanlar yakışmıyor. Ben Beşiktaş’ın en önemli üç kaptanından biriyim. Sezon başında küme düşer denen bir takımı hala daha Şampiyonlar Ligi potasına sokmaya çalışıyorum. Evet sorunlarımız var. Hatalarım da olabilir. Ama herkesin biraz daha saygı göstermesini istiyorum. Beşiktaş’ın formasını giyen ve teknik heyette görev yapan arkadaşlar bunu hakediyor” dedi. Ligin bitimine üç hafta kaldığını belirten Aybaba, “Benim Beşiktaş ile daha 4 yıllık mukavelem var. Ancak gerekirse yönetimle oturur konuşuruz. Futbolda böyle şeyler oluyor. Gerekirse görevimi bırakırım. Ama önce şu önümüzdeki üç haftayı biterilim” ifadesini kullandı. Tecrübeli hoca ayrıca sahada inanılmaz bir şekilde mücadele eden futbolcularını, “Tepkilere rağmen inanılmazı başardılar. Çok iyi bir mücadele verdiler” diyerek kutladı.

Fernandes’le tokalaşmadı!

Bu arada teknik direktör Samet Aybaba ile aralarının soğuk olduğu iddia edilen Maneul Fernandes dün oyundan çıkarken kendisiyle tokalaşmadı. Aybaba, maçın 88. dakikasında Fernandes’i kenara alıp yerine Erkan Kaş’ı sahaya sürdü. Portekizli oyundan çıkıp kulübeye doğru yöneldiğinde ise Aybaba oyuncusuna elini uzatmadı. Fernandes de doğruca kulübeye yöneldi ve yerine oturdu. Geçen hafta Akhisar Belediye ile deplasmanda oynanan maç öncesi Fernandes ile Aybaba arasında gerginlik yaşandığı ileri sürülmüştü.

YORUM YAZ