MENÜ

Samet Aybaba: Herkese VAR da bize yok mu!

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba: Herkese VAR da bize yok mu!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor zorlu Fenerbahçe deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam özellikle maç içerisinde verilen VAR kararları ile ilgili çok konuşulacak bir değerlendirmede bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise oyuncularına teşekkür ederek, "2 senedir travma atlatan bir takımız. Yenilenme ve yapılanmaya ihtiyacımız vardı, bunu hızlı bir şekilde harekete geçirmek istedik ancak bu kadarını gerçekleştirebildik. Bu koşullarda geldiğimiz maçta oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Eğer biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik, futbol bu. Bir ışık gördük, umuyoruz ileride bu ışığı yayarak devam ettirebiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Barış Alıcı’nın performansına ilişkin de konuşan Aybaba, "Maçın olayı Barış’ın oyundan çıktığında bütün tribünlerin alkışlamasıydı. 25 senedir yapılmasını istediğim şeydi, 25 senedir yapamadığımızı Euro bir hafta da yaptı” dedi.

Transfer için temasların sürdüğünü belirten deneyimli çalıştırıcı, "Lima hiç santrfor oynamamıştı, Necid uzun süre bizle çalışmıyordu. İkinci yarı daha hızlı hücum yapacağız diye planladık, planlarımız tuttu ama gerçekten hücum hattında 3 tane oyuncuya ihtiyacımız var. Temaslarımız sürüyor. Daha iyi bir takım haline geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Aybaba sözlerini, "Yılın yorumu şöyle olacak, herkese var da bize yok mu" diyerek noktaladı.

YORUM YAZ