MENÜ

Samandıra'da bayram

Galatasaray'ın Ankaragücü'ne yenilmesiyle birlikte Sarı-Lacivertli futbolcuların kamp yaptığı tesisler bir anda bayram yerine döndü, coşku tavan yaptı.

Samandıra'da bayram

Ligin sekizinci haftasına Galatasaray’ın 2 puan önünde lider giren Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılı ekibin Başkent deplasmanında Ankaragücü’ne yenilmesiyle coştu. Galatasaray maçı sonrası Samandıra’da adeta bayram havası yaşandı. Futbolcular inanılmaz bir sevinç yaşarken, Daum’un uyarısı gecikmedi. Oyuncularını hemen maç toplantısına alan Alman hoca, “Sevincinizi anlıyorum ama önce Gençlerbirliği maçını kazanmamız lazım. Sevinmenin o zaman değeri olur. Bu nedenle bu işi Gençlerbirliği maçı sonrasına bırakalım. Galatasaray’ın kaybetmesiyle Gençlerbirliği maçı daha büyük önem taşıyor. Kendinizi ona göre hazırlayın” diye uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Kadıköy karnaval yeri
Galatasaray’ın mağlubiyetiyle Kadıköy de bir anda karnaval yerine döndü. Başkent ekibi karşısında yedi dakika gibi kısa bir süre içerisinde üç gol yiyerek önemli bir üç puan kaybı yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın yenilgisi stat civarındaki restaurantlarda maçı takip eden Fenerbahçe taraftarlarını adeta çılgına döndürdü. Tüm sokaklardan tezahürat sesleri yükselirken Sarı-Lacivertli taraftarlar ezeli rakiplerine de göndermede bulundu.

YORUM YAZ