MENÜ

Salomon Kalou bitmek üzere

Avrupa arenasında yoluna dolu dizgin devam eden Trabzonspor'da gözler golcü transferine çevrildi. Akçay ısrarla bu bölgeye transfer isterken, yönetim Lille'in Fildişili yıldızının işini bitirmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Salomon Kalou bitmek üzere

Malouda, Bosingwa gibi yıldızları kadrosuna katarak büyük ses getiren Trabzonspor’da tek eksik forvet hattı... Avrupa arenasında Derry City’yi eleyen ardından önceki akşam deplasmanda Minsk’i 1-0 yenen Bordo-Mavililer, ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamamak için mutlak surette yıldız bir golcüyü renklerine bağlayacak. Yönetimin bu bölge için belirlediği isim ise Fransa’nın Lille takımında forma giyen Fildişili oyuncu Salomon Kalou. Minsk maçı sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelen teknik direktör Mustafa Akçay, Henrique’nin başarılı performansına rağmen santrfor mevkiinde eksikleri olduğunu dile getirdi. Bu uzun maratonda Brezilyalı oyuncunun tek başına yeterli olmayacağını vurgulayan başarılı teknik adam, takımın kalitesinin artması için transferin şart olduğunun söyledi.

Kısa sürede bitecek

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bunun üzerine en kısa sürede bu işi bitireceklerini ifade etti. Maddi sıkıntı yaşayan Fransız ekibiyle görüşmelerini yoğunlaştıran yönetimin 27 yaşındaki yıldız oyuncuyu hafta başına kadar Trabzon’a getirmekte kararlı olduğu ve bu nedenle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü öğrenildi. Bordo-Mavililer’in başkanı Hacıosmanoğlu’nun transfer konusunda yaptığı açıklamada, “Gruplara kalmamız gerek. Play-Off’u geçtikten sonra gruplara kalabilirsek kendimizi ancak başarılı olmuş sayacağız. Santrfor transferi konusunda çalışmamız sürüyor. Takımımızın ihtiyacı var. Teknik heyetimiz istiyor. Çalışmalarımız sonuçlanırsa takıma inşallah bir santrfor katacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ