MENÜ

Salih Uçan'dan olay hareket

Roma'nın kadrosunda kiralık olarak yer alan ancak fazla forma şansı bulamayan Salih Uçan, hafta sonu yaptığı hareketle Çizme'yi salladı.

Salih Uçan'dan olay hareket

Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği İtalya'nın Roma ekibinde başı şanssızlıklardan kurtulamayan Salih Uçan sakatlığı nedeniyle takımının son maçını kaçırdı. Cesena karşısında müthiş oynayan ve maçın adamı seçilen milli futbolcu, hemen ardından Napoli karşılaşmasında ise forma giyemedi.

21 yaşındaki futbolcu, takımının 1-0 kazandığı mücadeleyi Roma Kulübü'nden yöneticiler ile birlikte izledi. Ancak takımının maçı kazandıran golü attığı sırada takındığı tutum bir anda gündeme oturdu.

Roma Kulübü'nün CEO'su Italo Zanzi ve beraberindeki idareciler, Pjanic'in 25. dakikada gelen golüyle büyük bir sevinç yaşadı. Sevinçten çılgına dönen ve ayağa fırlayarak birbirlerine sarılan yöneticilerin hemen önündeki Salih, gole duyarsız kaldı.

Tamamen hareketsiz kalan oyuncunun bu halinin görüntüleri, ülkenin önde gelen gazetelerinin internet sitelerinde yayınlandı, Romalı taraftarlar da Salih Uçan'ın tavrını kendi aralarında tartıştı.

Milliyet


Haberin Devamı
YORUM YAZ