MENÜ

Salih Uçan bombası! Galatasaray'a gidecek deniyordu...

Aytemiz Alanyaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yetenekli orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın talipleri artıyor. Kulübünün sözleşme uzatma teklifini geri çeviren ve ismi Galatasaray ile anılan Salih'le bu kez Beşiktaş ilgileniyor.

Salih Uçan bombası! Galatasaray'a gidecek deniyordu...

Süper Lig devleri bir yandan şampiyonluk için çalışmaları sürdürürken bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncular ön plana çıkarken, bu sezon Alanyaspor'da müthiş bir performans gösteren Salih Uçan devlerin radarında.

Haberin Devamı

Akşam'ın haberine göre; Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Salih Uçan'da Beşiktaş ve Galatasaray, transfer için fırsat kollarken, Sergen Yalçın, tecrübeli futbolcu için ilk adımı attı.

SERGEN YALÇIN İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Salin Uçan'ı kadroda görmek istiyor. Başarılı çalıştırıcı, oyuncuyla bir görüşme yaparak bu isteğini Salih'e de iletti.

SALİH KARARSIZ

Galatasaray da 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yakından ilgileniyor. İki ekibin de peşinde olduğu Salih henüz kararını vermiş değil. Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon 29 maçta 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ