MENÜ

Salcano Sakarya Tour of Qinghai Lake'de yarışacak

Çin’de bu yıl 18. kez düzenlenen Tour of Qinghai Lake’de yarışmak üzere yeni antrenörleri Mehmet Şafakçı ile birlikte Çin’e gidecek olan Salcano Sakarya BB takımı, 14 Temmuz’da takım zamana karşı etabıyla başlayacak Tur’da mücadele edecek.

Salcano Sakarya Tour of Qinghai Lake'de yarışacak

14-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ve 13 etaptan oluşacak yarış için oluşturulan yedi kişilik kadroda Ahmet Örken, Onur Balkan, Mustafa Sayar, Ferit Şamlı, Ahmet Akdilek, Muhammed Atalay ve Oğuzhan Tiryaki yer alıyor.

Haberin Devamı

2002 yılından bu yana düzenlenen ve 22 takımdan 217 sporcunun mücadele edeceği Qinghai Gölü Turu’nda Bike Aid, Delko Marseille Provence, Minsk, Nippo Vini Fantini Faizane, Burgos-BH gibi takımlar bulunuyor.

Salcano Sakarya BB sporcularından Ahmet Örken, 2017 yılında Torku Şekerspor adına Tur’a katılmış ve yarış sonunda en iyi sprinter klasmanında liderlik mayosunun sahibi olmuştu. Aynı yıl Tur’un ikinci etabını 3., dördüncü ve onuncu etaplarını birinci sırada tamamlayan Örken, on üçüncü ve son etabı ise 2. sırada bitirerek yarışı tamamlamıştı.

2018 yılında yine Torku Şekerspor adına yarışan Onur Balkan ise yarışın ilk etabını 3., dokuzuncu etabını birinci, on ikinci etabını ise 2. sırada tamamlamıştır.

Haberin Devamı

(Cyclist)

YORUM YAZ