MENÜ

Sakaryaspor galibiyet hasretine son verdi

4 maçtır kazanamayan Tatangalar, Pazarspor karşısında 3 puanı almayı başardı. 35'te Muhammet Reis ile öne geçen Tatangalar'a yanıt, 50'de Eren Karadağ'dan geldi. 62'de son sözü söyleyen Ali Özgün, Yeşil-Siyahlı ekibe zaferi getirdi.

Sakaryaspor galibiyet hasretine son verdi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk hafta 1922 Konyaspor karşısında kazanan Sakaryaspor, sonraki 4 maçında ise galibiyet yüzü göremedi. Ancak İsmail Ertekin'in ekibi, dün hasretine Pazarspor galibiyetiyle son verdi. Maça etkili başlayan Tatangalar, 35’te Muhammet Reis'in penaltıdan kaydettiği gol ile öne geçmeyi başardı: 1-0. İlk devre bu skorla sona erdi. Karadeniz ekibi, ikinci yarının hemen başında bir frikik kazandı. Eren Karadağ, 50. dakikada skora dengeyi getiren isim oldu: 1-1. Ancak konuk ekibin sevinci uzun sürmedi.

Haberin Devamı

Zirvenin 6 puan gerisinde...

Dakikalar 62'yı gösterirken, Mehmet Boztepe'nin ortasında Ali Özgün fileleri havalandırdı: 2-1. Yeşil- Siyahlılar kalan sürede rakibine şans tanımadı, sahadan galip ayrıldı. 4 maç aradan sonra kazanan Tatangalar, 6 hafta sonunda 9 puanla zirvenin 6 puan gerisinde yer aldı. Üst üste 2 galibiyetten sonra kayberden Pazarspor ise 6 puanda kaldı.

YORUM YAZ