MENÜ

Sakaryaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (GS - Sakarya)

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Peki, Sakaryaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Sakaryaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (GS - Sakarya)

Yeni sezon hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde devam ettiren TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sakaryaspor, evinde Galatasaray ile hazırlık maçı yapacağını duyurdu. İsviçre'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, İsviçre kampını tamamlayıp İstanbul'a dönecek. İstanbul'a dönecek olan Galatasaray daha sonra Yeni Atatürk Stadı'nda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Sakaryaspor'un yanı sıra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr Kulübü de 28 Temmuz'da Galatasaray'la hazırlık maçı yapacaklarını duyurmuştu.

Sakaryaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

25 Temmuz Çarşamba günü Yeni Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmanın yayıncısı henüz belli değil. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Rüstemler Tesisleri’ndeki antrenmanı izleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çarşamba günü kentte Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçına tüm taraftarları beklediğini söyledi.

Yeşil-siyahlı ekibin teknik direktörü Ahmet Yıldırım ile görüşen ve başarı dileklerini ileten Toçoğlu, "Takımımızda yeni sezon öncesi moraller yerinde. İnşallah bu yıl arzu ettiğimiz şampiyonluğa uzanacak, 1. Lig’e yükseleceğiz. Her fırsatta ifade ediyorum, Sakaryaspor’a destek tüm şehrin sorumluluğundadır. Takımımız yeni bir yolculuğa çıkıyor. Şampiyonluk yolunda kenetlenmeli, takımımızın yanında olmalıyız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza destek olacak, şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayacağız. Tek hedefimiz, düşüncemiz şampiyonluktur." şeklinde konuştu. Antrenmanı kulüp başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ