MENÜ

Sakarya Büyükşehir Belediyespor seri peşinde

Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un başkanı Akgün Altuğ, pazar günü karşılaşacakları Banvit’i taraftarın desteğiyle yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor seri peşinde

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanı Akgün Altuğ, pazar günü karşılaşacakları Banvit’i taraftarın desteğiyle yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

Ligin 8. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları 69-58’lik galibiyetle ilgili açıklamada bulunan Altuğ, deplasmandaki bu sonucun çok değerli olduğunu belirtti.

Altuğ, ligin 9. haftasında 3 Aralık Pazar günü Banvit’i konuk edecekleri maçta parkeye, üst üste ikinci galibiyet için çıkacaklarını dile getirdi.

Süper Lig’deki 8 maçın 4’ünü kazandıklarını anımsatan Altuğ, şunları kaydetti:

"Ligin güçlü ekiplerinden Banvit ile karşılaşacağız. Zor bir mücadele olacak ancak taraftarlarımızın desteğiyle Banvit’i de yenebilecek güçteyiz. Geldiğimiz noktada güzel bir çizgimiz var. Şanssız mağlubiyetlerin yanında güzel galibiyetler elde ettik. Lig uzun bir maraton. Maç maç düşünüyoruz. 3 Aralık Pazar günü de Banvit’le karşılaşacağız. Taraftarlarımızı, bu zorlu mücadelede takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Mücadelenin biletleri satışa çıktı. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ