MENÜ

Sait Karafırtınalar: ''Bu şekilde devam ettirirsek inşallah sonuca ulaşacağız''

Spor Toto 1. Lig'de deplasmada Balıkesirspor'u 2-1 mağlup eden Boluspor'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, açıklamalarda bulundu.

Sait Karafırtınalar: ''Bu şekilde devam ettirirsek inşallah sonuca ulaşacağız''

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar maç sonu yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçı öncesi aldıkları kritik üç puan için çok mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sait Karafırtınalar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Skorun bizim için önemli olduğu bir maçtı. Haftaya ligin kader maçlarında birini oynayacağız. Onun öncesinde moral bulmak için iyi bir sonuç aldık. Karşımızda belki ligin en iyi pas oyununu oynayan geriden oyun kuran takımı vardı. Buradan alınan üç puan çok değerli. Deplasmandaki bütün maçlarımızı kazandık. Bu şekilde devam ettirirsek inşallah sonuca ulaşacağız. Haftaya evimizde Gençlerbirliği karşısında çok kritik bir maç oynayacağız. Bu galibiyetin sevincini bugün yaşayıp pazartesiden itibaren Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacağız. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum buraya gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Camiaya hayırlı olsun.”

YORUM YAZ